2010. február 20., szombat

Wekerlei Diótörők


Eljött a szombat és megalakult sorban a negyedik csoport, s a keresztségben a Diótörők nevet vette fel. Tudnék mesélni, hogy miért, de ez maradjon a mi kis titkunk. Legyen elég annyi, hogy az élet nem habostorta, hanem kemény dió és mosni is sokkal jobb mosódióval, mint vegyszerrel... Heti témánk a energia volt. Hét nő és az energia - más lett volna a dinamikája egy homogén férfi csoportnak, az biztos. De azért mi is beleadunk majd apait-anyait.


Aki többet akar megtudni rólunk, az képek segítségével induljon el velünk egy szellemi kalandra. Végül ebben a sorrendben mutatkoztunk be. A dió persze már itt is előkerült... Én az ÚT kártyát választottam. Most látom, hogy nem követtem a képen az ABC rendjét. A helyes megfejtők építsenek komposztládát az udvarukban.

Még hallani fogtok rólunk!

Ui.: Többen kérték a süti receptjét, amellyel a komoly munka monotóniáját szerettem volna megtörni, íme. Aki megsüti, számoljon be a sikerről! :

2 megjegyzés:

  1. Szia Gabi,

    Holnap 14.00-re megyek.

    Andi

    VálaszTörlés
  2. Ajánlom mindenkinek, aki üzleti hitelt keres, Benjamin úrnak, aki négy millió dolláros hitellel segített vállalkozásom elindításában, és ez gyors volt. Amikor kölcsönöket kaptak tőlük, meglepő volt, hogy milyen könnyű dolgozniuk. A folyamat gyors és biztonságos volt. Mindenképpen pozitív élmény volt. Kerülje a csalókat itt, és lépjen kapcsolatba Benjamin On úrral. 247officedept@gmail.com. WhatsApp ... + 19893943740. ha üzleti hitelt keres.

    VálaszTörlés